Vid hemresan besökte vi min dotter Stefanie ,hennes kille med familj i Lysekil – vi åkte över till Fiskebäckkil för att äta middag. Självklart till Brygghuset – visste ju att där finns två av mina kulinariska kockar – som bör har lärt sig lite av mig. Som sagt krogen väckte minnen från min tid som krögare på Bullandö Krogen på Värmdö 1983-1999. Förväntningar har varit stora på sill,skaldjur och fisk. Allt blev perfekt miljö, mötet, maten och till priser ät mycket prisvärd. alla huvudrätter mellen 215 och 275 kronor – toppkvalitet – inte småportioner där inte, Silltallriken nytänkande, i konistens,smak och kombination- kanske lite lite – när det är så godddddd. Desserten perfekt. Kanon Service och kärt återseende med Pernilla och Sara………………..Tack. Vid Gullmarsstrand Hotell besökte snabbt på hemvägen deras kökmästare en gammal RMKare Johan Lundgren, en bra student kritisk, utmanande, ifrågesättande – just de vad man inte fick våra i Grythyttan (strong Johan, jag gillar dig och din stil) även din matsedel såg lovande ut, jag återkommer.

Miljö 10/10 Mat 9,0/10 Service 9,5/10 Total: 28,5 av 30 poäng Väl värt en resa – som betyder stjärnklass