10000 tusend licenser för att jaga 28 vargar…………………Vilken sport, folkmassa i skogen- alla har ju en licens to kill. Klart att vi ska begränsa vårgstammen att den blir genetisk ok och att den begränsas i storlek- men låt viltvårdare göra jobbet – proffs som är ärliga ansvarsfulla och har en hjärna. Som tur har vi inte längre vargpälsar på oss( tack ni veganer) ni förhindrade masslakten av påpälsade damer och herrar i skogarna. Hur kan vi debattera att vi ska stödja frilevande tigrar i Indien – när vi rika svenskar dödar vargen(som inte har anfallit några människor som i Indien ? ). Gör så här iställe _ Nästa år kan vi säljer licenser för 5 miljoner styck – säker är att några rika norrmän eller tyskar betalar gärna för en sådana jaktupplevelser – pengarna går sedan till en skadefond för ”vargarnas skrovmål” under året………..Eller hur det blir en pott på 100 miljoner kronor – och bönder ropar mera varg – mera varg…….Det kan vi kolla upplevelseindustri och marknadsekonomi.