Eckart Witzigmanns hangar 7 med Restaurangen Ikarus i Salzburg är hotspotten för världens kockar. Sedan 4 år kör Eckart tillsammans med Red Bull sitt Gästkockskoncept tillsammans med sin närmaste man Roland Trettl. Att har gjort ett gästspel där – och har blivit utvald av mästaren själv är höjdpunkten -som värderas i kockkretser högre än alla stjärnor. Nu är det dags för F12 Danyel och Paul. Och det sätter ribban direkt – två olika menyer med exakt samma råvaror i varje rätt – men fokusen lagt på fördelningen av råvarorna därav ändras smaken och rättens textur, form och karaktär. Lysande enligt samstämmande rapporter från Salzburg. Nästa år är Norma bokad i November 2010. F 12 visade upp sig för Eckart under hans besök i Stockholm Februari 2007 – Paul och Danyel lagade även en del av Meny när Eckart blev Professeur de Cuisine i Grythyttan. Där fanns även killarna från Chez Dominique och Operakällaren på plats.

Menyn finns i Wordfilen – Jag är stolt över Danyel och Paul både som människor (är ödmjuka, härliga och utvecklande) men speciellt som otrolig duktiga och seriösa yrkesmän som överraskar hela tiden, ni har tagit Hangar 7 med storm och ni sätter Sverige på kartan.