I veckan lanserade krögarduon Agneta Green och Magnus Ek sin nya webbplats och passade då på att avslöja flera nyheter om sin krog.

Nya Oaxen öppnar i maj

Nya Oaxen öppnar i maj

Arbetet med nya Oaxen fortgår. I veckan avslöjades att namnet på restaurangen blir Oaxen Krog & Slip. Djurgårdssatsningen är tvådelad med en stor bistrodel, Oaxen Slip, med närmare 80 gästplatser. Findelen heter som tidigare Oaxen Krog och ska likna restaurangen på Mörkö.

– Den nya Oaxen Krog kommer att påminna mycket om sin föregångare. Här kommer vi att servera måltider av högsta kvalitet, där man värnar om det som finns i natur och eftersträvar ett hållbart förhållande till mat, dryck och servering, berättar Agneta Green och fortsätter:

– I Slipen kommer vi att servera vår tolkning av bistromat. Goda och okomplicerade rätter, där många är tänkta att dela på två eller flera personer.

Under sommartid, då restaurangen dubblar sin storlek med två stora uteserveringar kommer Oaxen Krog & Slip kunna ta emot mer än 200 gäster samtidigt.

Restaurangerna öppnar under första veckan i maj