Den internationella hyllande gastronomiska iscensättaren Nikolaj Danielsen har i samarbete med krögaren/kocken Malin Söderström och Martin Wall tagit fram en spektakulär matperformance! Äntligen tar man bort focus från kocken vi vet att du är bra Malin….men just sin storhet och förmåga gör att du nur ta nästa steget till något, som jag har väntad länge på. Nu sätter du ribban för nästa utvecklingssteg i den svenska gastronomin. Du kommer tillsammans med Nikolaj sätter en ny topp – när det gäller Event, upplevelser och maltid som kommunikationsfenomen. Alla andra kommer att mätas med eran prestation och referenspunkt.

Kvällen ska inleds av Malin Söderström som tillsammans med Nikolaj Danielsen som ska berättar om denna speciella afton. En bländande föreställning med ljuset som tema. Första akten utspelar sig i Moderna museets foajé där kockarna tillsammans med dansare presenterar maten och interagerar med gästerna. Andra akten pågår i matsalen där julbordet serveras, i helt ny tappning. Sedan flyttar vi återigen ut i foajén där vi njuter av julens söta smaker. Hela föreställningen beräknas till tre och en halv timme, och blir allt annat än en traditionell middag.

Tack en gång till Maestro Malin och ni där ute bokar nu och snabbt.