Bort med alla gamla kökskläder, fram med mundskydd och arbetskläder likt en operationssaal på sjukhuset…………………eller helt enkelt är burkan framtidens modell. Varför ? Pizzapersonal spred virus , se nedan, vi använder ju idag redan sprutor, kirurgknivar, pincetter etc…………………dags för helheten.

Över 600 personer i Jönköping har drabbats av vinterkräksjuka. Smittan kommer från en pizzeria som alla har ätit på, rapporterar TT. Hälften av dem som man har fått provsvar från bar på calicivirus som ger upphov till så kallad vinterkräksjuka.
Viruset har spårats till två personer som arbetar på den utpekade pizzerian, men de har aldrig blivit sjuka, uppger smittskyddsläkare Per-Erik Åbom till Sveriges Radio i Jönköping.
Även om kommunens miljökontor inte har hittat något att anmärka på i pizzerian har den genomgått sanering och öppnar igen idag.