Kul med alla Michelin stjärnor – men speciellt grattis till Edsbacka Krog som behöll sina stjärnor i Guiden – trots att Christer har slutat. Men Fredrik har ju varit med sedan 1992 och ansvarig i Köket sedan 2006……………Kul att man från Michelin Guiden även belöner TEAMET och inte bara frontfiguren. Trend – Det går att köper till sig Michelinstjärnor – en sponsor i ryggen(Grand Hotell) tillsammans med en otrolig begavad handverkare/köksmästare(Mathias Dahlgren) ett givande koncept. Samma stil ser man överallt i världen – Hotellrestauranger som sponsras av Hotellintäkter – en marknadsföringsinsats. Tre stjärnor om två til tre år……………Helgens Stjärna – en 2003 Eichstetter Herrenbruck Spätburgunder Rotwein Spätlese Barrique, trocken Baden – Kiefer – pris i Tyskland 16 Euro(2005)……en otrolig pinot Noir som påminnde om en Gevrey Chambertin från Faiveley (tidig 90tal) . 95/100 poäng..super.