En ny stjärna på Europas Kockhimmel, Sauli Kemppainen finsk stjärnkock har efter sina år på toppkrogar i hela världen nu har blivit Köksmästare på Restaurang Quadriga vid Hotel Brandenburger Tor i Berlin. Med sin egen stil av smak, texturer och sin nordiska ursprung, är han nu hot-spott i Berlin. Toppnoteringar i alla bedömningar . Nu far han även hjälp av Chef Patissier från Chez Dominique i Helsinki. Sauli började sin tjänst i Januari 2009 ,och har fatt sin utbildning hos dom ledande kockstjärnor i hela världen. Hotel Branderburger Tor gjorde ett klipp , att anställa Sauli, det är man överens i hela Berlin. Hans företrädare har varit min vän Bobby Bräuer – som är en tysk superstjärna, och som har led Berlins Gastronomi efter 2000 till en Gourmethuvudstad. Bobby är nu Chef på en 6 stjärnig- Spå och Wellnessanläggning i Tirol – Norra Italien.