Amerikanska tidningar har i veckan lyft två i allra högsta grad tänkvärda och tidstypiska frågor. Den första är huruvida kött från klonade djur kan kallas organiska. Den andra frågan är om radio fortfarande är radio om det också innefattar video. Fler och fler radiostationer sänds helt plötsligt med webbkamera på plats både i studio och på olika evenemang på fältet. Ett annat exempel är att en av de allra mest populära franska radiostationerna har blivit stor genom sin bloggsajt på webben. Radio idag och imorgon är visuell media. Ett exempel på radiobolag som satsar på det visuella är Clear Channel.

Rörande debatten om vad som kan kallas organiskt kött tog den fart när amerikanska Food and Drug Administration sa att det var ok att sälja mjölk från klonade kor. De menade att det handlade om hur djuren har blivit behandlade. Aldrig i livet säger aktivisterna. Begreppsförvirringen som väcker strid är ett tydligt bevis på hur svårt det är idag att lagstifta om något som utvecklas i rasande tempo. Därför tittar vi på radio samtidigt som vi äter ekologiska fast klonade kossor